Follow Real Time Web Analytics
Besökare totalt:

En mkt ledsen Emma

 
 
Hej på er, det finns några personer som hela tiden ska skriva en massa skit om vem jag ska vara eller hur jag ska klä mig för att passa in på den normala kvinnan i vardagslivet, men jag är och går alltid min väg och jag bryr mig inte alls vem som skriver elaka kommentarer och allra minst för dom som skriver som anonyma kommentarer.
 
Är så ledsen för att det finns fortfarande nätmobbning och då är det bra att sitta bakom en dataskärm och skriva elaka kommentarer, ist för att visa vem man egentligen är med namn, vad har ni att dölja eftersom ni skriver som anonyma personer...
 
 
Det är som att prata med en vägg för man vet inte vem man pratar med...
 
 
 
Sen varför jag startade denna blogg varv för att förmedla en bra bild och räta ut eventuella frågetecken för transpersoner som finns i vårt samhälle, men sedan så är det en liten klick personer som tror sig veta allt och bättre hur en människa ska vara för att anpssa sig enligt den normala normen för att vara Kvinna..
 
 
 
 
Önskar er alla en fin fortsatt helg på er.
 
Får se när jag har lust att skriva igen..
 
Mvh Emma..
 
 
 
#1 - - Grethe Hagen Sundbom:

Så trist å lese at du er lei deg, Emma!
Skjönner deg godt, ikke trevligt å få negativa kommentarer!
Men vet du hva? Löft opp haka di,og tenk på at DU ER DU og ingen andre!!
Du vet jo sjöl hvordan du er,hvem du er, så pröv å"gi faen" i de andre 😊😊😊 Som sagt, stå på deg vennen 😍
Kleeeemz fra Grethe 🌸🌸🌸

#2 - - Anonym:

Tråkigt att du känner så, men å andra sidan får du faktiskt skylla dig själv. När du svarar på ett "otrevligt" sätt kan du inte förvänta dig att du kommer få trevliga kommentarer tillbaks. Tack

Svar: Jag svarar inte på ett otrevligt sätt alls till er, kanske ni missuppfattar mig i mina svar helt enkelt...
Kram Emma..

ha en bra kväll med dig.. ;)
Emma Pettersson

#3 - - Sandra:

Har sett hur många ifrågasätter och försöker kategorisera och stämpla. Jag tycker att du bara ska skita i det och gå din egen väg! Jag tror att vi är många som uppskattar din blogg och dig precis för den du är! Skit i de traditionella "reglerna" för hur en ska vara, klä sig osv. Det är dags för alla att skita i dem.