Follow Real Time Web Analytics
Besökare totalt:

Rätt eller Fel

 
OBS !! Bilderna är lånade från nätet.
 
Hej på er, vem är det som avgör vilken klädstil gemeneman ska ha på sig, inte är det du som gör det utan den individ som bär dessa, så man ska inte bestämma över andras klädsel, tycker jag...
 
Så vad är rätt eller fel finns inte så sluta att bestäm hur andra ska klä sig, finns inget rätt eller fel__________________
 
Bilderna ovanför visar på hur det är det att vara ok att klä sig som kvinna men bilden nedanför visar att detta inte är ok för en Transkvinna att klä sig..
 
 
Så vad är skillnaden på dessa bilderna och vem har rätt att bestämma hur man ska klä sig,  jo det är personen själv som avgör detta och ingen annan..
 
 
Mvh Emma.
 
Transkvinnan Emma..
 
 
 
 
 
#1 - - Erika:

Jag skulle aldrig ha på mig så korta shorts och jag tycker att alla ska få klä sig som de vill men även jag blir förvirrad.
Vill du ses som kvinna eller vill du ses som en man i tjejkläder? Är det viktigt för dig att visa att du är man med tajta kläder? Jag som inte har någon erfarenhet av trans-världen och som läser din blogg just för detta får inte ihop det.
Ha en fortsatt trevlig dag.

#2 - - Sandra:

Erika: Varför har du ett så starkt behov av att veta vilket "fack" Emma vill tillhöra? Varför är det så viktigt för dig att "få ihop det"? Kan inte Emma bara få vara Emma, en helt unik individ som klär sig som hon vill, utan att tvingas följa förlegade normer?