Follow Real Time Web Analytics
Besökare totalt:

Sista dagen på Erikshjälpen

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är det bara bra med mig och idag så vart det sista arbetsdagen på Erikshjälpen för min del och nu är det bara att gå vidare för ett annat jobb, nu vet jag på ett ungefär vad kroppen tillåter för arbetsuppgifter.
 
Samtidgt så är det den stora Trädgårdsfesten på Sofiero denna helgen och där har Erikshjälpen ett stånd, där dom säljer och visar upp saker som man kan hitta i butiken.
 
Idag så tog jag farväl av arbetskamraterna där och kändes rätt välmodigt och ledsamt men det är så på dom flesta arbetsplatserna där man får/måste sluta att man saknar kollegerna...
 
Har fått en del kommentarer kring bloggnamnet men det kmmer jag att ändra på när min prenumeration på bloggen går ut men namnet kommer att ändras till mitlivsomemma istället för som nu mittlivsomtransa, som många får delade meningar av, varför jag valde detta namnet var för att belysa ett viktigt problem där vi Transpersoner är undervärderade i samhället med en massa fördomar och då skapade jag denna bloggen för att reda ut dessa, men idag så känns det mer naturligt att ändra på det så det inte blir mer konstiga frågor.
 
Här kommer då dagens outfitbilder.
 
Tyckte denna outfiten passade perfekt ihop och då valde jag denna.
 
 
 
 
Önskar er alla en fortsatt trevlig fredagkväll och helg på er.
 
Mvh Emma.
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Emma Bilder
Taggar: Bilder på Emma, Dagens Emmabilder, Dagens outfit, Dagens sötnos, Slutade Erikshälpen