Follow Real Time Web Analytics
Besökare totalt:

Hur en vanlig dag ser ut för mig!!!

 
 
Hej på er, jag har tidigare fått frågor om hur en vanlig dag ser ut för mig och tänkte berätta detta nu i detta inlägget, har länge velat skriva detta men inte fått tummarna ur r---n ännu...
 
 
Hur ser en vanlig dag ut måndag - fredag på Erikshjälpen:
 
 
 
Klockan ringer 06.15 och det första jag gör på morgonen är att gå på toaletten att uträtta mina behov då, om jag inte hade vaknat innan klockan ringer vill säga, sen så sätter jag mig vid datorn ett tag och kollar bl a mail och notiser på min fb och fansida, spelar spel. Efter det så går jag upp och käkar frukost som är en tallrik filmjölk med Corn flakes som är mättande och man klarar sig ett par timmar iallafall med det, sen så när jag är klar med det så diskar jag efter mig och går på toaletten och borstar tänderna, gör behoven igen och klär mig till jobbet. Går till bussen som nu går 07.31 och är på jobbet C:a 07.55, byter om där och går ut på ant lagret eller i butiken beroende på vilken dag det är, måndagar och onsdagar så rensar vi bland kläderna, på måndagarna så är det killarnas tur och på onsdagar så är det kvinnornas tur, sen efter det så samlar vi ihop det som är klart att följa med ut på lagret som typ galger och lådor som vi samlar galgerna i, för att fyllas på våra egna lådor, sen så tar vi en säck och går igenom kläderrna i den om det är nåt att kunna säljas, om inte så lägger vi det i säckar för att sedan skickas till Estland. Så går det fram till 09.30 då det är frukost så går man dit och käkar frukost till 09.50 sen är det tid igen att återgå till platsen.
 
När klockan närmar sig hemgång så avslutar jag mitt jobb så lämnar jag och säger hejdå till arbetskamraterna, byter om och går till Bussen igen och åker hem, ant för att träffa mina kompisar, eller så går jag och handlar, eller så går jag hem och käkar nåt och sätter på datorn för att spela och kollar samma som på morgonen, och sen så lägger jag mig en stunds vila, så känner jag mig mer piggare och sen det vanliga, lägger mig mellan 22.30 - 23.30.
 
Så ser en dag ut för mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
Mvh Emma..
 
 
 
 
 
 
#1 - - MartinaOlsson:

sv; tack snälla! :)

Svar: Hej, vadå tack snälla ??? :)
Mvh Emma..
Emma Pettersson

#2 - - Anonym:

Roligt att få läsa om dina arbetsdagar? Du verkar trivas riktigt bra på jobbet👍🏻😃blev nyfiken på vad det är för spel du spelar?😊

#3 - - Anonym:

Hon tackade för din kommentar i hennes blogg ju. Du hade skrivit att det var fina bilder på henne👍🏻

Svar: Hej, ok det hade jag glömt att jag kommenterat i hennes blogg :)
Mvh Emma..
Emma Pettersson

#4 - - anneli:

Kul att du trivs på jobbet iaf :)

Svar: Hej , ja visst är det... :) Trivs bland kläder eftersom jag är modeintresserad av mig...

Älskar ju kläder/skor.

Mvh Emma..
Emma Pettersson

#5 - - Anonym:

Vad är det för kompisar du umgås med?

Svar: Hej, det är ett gäng gamla kompisar som jag har varit kompis med en längre tid.
Mvh Emma..
Emma Pettersson

#6 - - Ida :

Är du ute med killarna eller tjejerna i butiken? Och går du som kvinna eller man på jobbet?😃

Svar: Hej, nej jag går inte ut med arbetskompisarna, jag är klädd som kvinna eftersom det är det jag är nu, och det vet dom om och man blir så glad när man får vara den man är..
Mvh Emma..
Emma Pettersson