Follow Real Time Web Analytics
Besökare totalt:

Vilka spel spelar jag

 
 
Hej på er, i veckan så skrev jag att jag spelar spel och tänkte berätta detta här i detta inlägg och det är följande:
 
Ett av dom 3 spel jag spelar är ett som heter Seaport, som man ska plocka upp fisk för att mata sjömännen att ant transportera material till olika uppdragsgivare. Går att även logga in med sitt Facebook konto om man har ett sådant eller så går det bra med ett vanlig mailkonto. jag har spelat detta sen det släpptes hösten 2015.
 
 
Och det andra spelet jag spelar är ett tågspel där man ska köra tåg och transportera gods till olika uppdragsv´givare eller till vänner, det är riktiga tå som man då som man konstruerat på ett bra sätt, och spelet är från Tjeckien ch har över 5 miljoner användare världen över, själv så har jag snart spelat detta i 3 års tid, ett roligt spel om man gillar spel och och som bygger på riktiga byggnader och stationsbyggnader världen över.
Spelet heter Trainstation, och där finns även en Wikipedia för vad man ska köra och vad dom olika loken heter, plus mkt annat man kan få reda på där, och du hittar den här. Detta har funnits i över tio års tid nu.
 
 
Ett annat spel jag spelar är ett s.k memory spel fast här ser man brickorna rättvända och det är ett asiatiskt spel.
 
 
Det är dessa spelen jag spelar just nu, och Mahjong är ett spel där man får använda sig av hjärnan för att inte missa ett bricka som man inte skulle ha tagit för då kanske inte patienten går upp, för att man tog fel bricka och inte en annan..
Nu är dessa skärmbilder jag har tagit för att visa er vad det är för spel..
 
Lycka till med ert spelande. Finns för dom som vill lägga riktiga pengar på det och levla snabbare så kan man lägga riktiga pengar man det gör inte jag.
 
 
Mvh Emma..
 
 
 
 
 
 
 
En kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: Mahjong, Seaport, Spel, Trainstation
#1 - - Anonym:

Hur kan du ha spelat spelet i 3 år när det släpptes för drygt 1,5 år sen? DET ÄR ORIMLIGT !!!!

Svar: Det är inte Seaport jag menar där utan spelet Trainstation som har funnits i över tio års tid nu......
Texten är ändrad så den inte blir fel. Felskrivit av mig.

Mvh Emma..
Emma Pettersson