Follow Real Time Web Analytics
Besökare totalt:

Fördomar mot Hbtq Personer

 
 
Hej på er, allt bra med er denna underbara fina strålande söndag med solsken. Ville bara höra med er vilka fördomar ni hade innan ni läste denna blogg mot oss HBTQ personer ( Transpersoner ), och har dessa fördomar rätats ut efter ni har läst bloggen, har märkt att dom flesta männniskor har en eller flera fördomar mot oss___________________???

Har ni lärt er nåt nytt med min blogg inom HBTQ eller inget alls, visste du att var 3:dje Transperson har någon fundering på att begå Självmord för att man blir inte sedd alls av folket, vi är dom högsta inom självmordsstatistiken enligt flera rapporter....
 
 
Så för att lära ut mer inom HBTQ ochh hur det är att leva inom människors fördomar så ville jag med denna blogg skapa mer kunskap till alla individer för att vi oxå vill bli sedda för den vi är..
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är tagna från nätet.
 
 
Mvh Emma.
 
2 kommentarer publicerat i HBTQ
Taggar: Allas lika värde, Fördomar & nackdelar, Fördomar HBTQ, Mänskliga rättigheter, fördomar
#1 - - Anonym:

Hur har du märkt att de flesta har fördomar mot dig?! Det är väl ingen som kommer fram till dig på stan och uttrycker fördomar gentemot dig väl? Man får väl va som man vill. Har aldrig märkt att folk kommenterar folks utseende och läggning utan att man känner personen.

Svar: Hej, nej det är inte så jag menar men det folks fördomar kommer oftast på nätet...

Mvh Emma...
Emma Pettersson

#2 - - Anonym :

Jag har alltid haft en grundregel att alla människor är lika mycket värda. Men jag har trots det, haft fördomar (men har inte uttryckt dom, pga att jag egentligen visste att man blir sårad). En fördom var att man helt plötsligt skulle kunna sluta vara hbtq. Att det bara var något man valde.

Men tack vare att ett 10-tal av mina vänner kom ut som hbtq på något sätt, har jag läst på mer, och inser att den fördomen är helt fel. Och numera är det en självklarhet att alla människor ska få vara dom de är. Kanske hade jag insett detta senare också, men i nuläget har jag förmodligen mina hbtq-vänner att tacka för att jag insåg att jag hade fel.