Follow Real Time Web Analytics
Besökare totalt:

Vilken bild har ni fått av mig ?

 
 
Hej på er, allt bra med mina läsare av bloggen, själv är det jättebra med mig och till helgen så ska jag bara ta det lugnt på lördag och ev se nån film på dvd ....På söndag så bär det av till barnkalas ( 5 Års kalas )...
 
 
Eftersom jag brukar ha frågestunder i bloggen så tänkte jag fråga er lite i detta inlägg, på följande frågor som jag skulle vilja att ni svarar på...
 
1. Hur kom du i kontakt med bloggen första gången och hur länge har du läst den____?
 
2. Har du fått klarhet i vissa frågor som rör HBTQ ( Transpersoner), i frågestunderna och i inläggen i övrigt____?
 
3. Hur ser din bild ut på mig utifrån hur du uppfattar mig genom blogginläggen____?
Vet att det kan vara svårt att svara på denna frågan men gör så gott ni kan och var ärliga mot dig själv och andra.
 
4. Vilka intressen har du/ni____ detta enbart i samarbetssyfte med kommande samarbetspartners____?
 
 
 
 
 
Kommentera detta inlägg ..
 
Puss & Kram på er från Emma..
 
 
 
 
 
 
 
 
4 kommentarer publicerat i HBTQ
Taggar: Frågor till er läsare, Vilken bild har du av mig
#1 - - Anonym:

Konstig, allmänt sur, egotrippad & flint. Det är den enda bilden jag hsr fått utav dig ❤️

Svar: Hej, kan du utveckla det lite närmare vad du menar med att jag är konstig/ allmänt sur och egotrippad och flint ???
Kram Emma..

Emma Pettersson

#2 - - Anonym:

Känns som du inte riktigt vet vem du själv är, är som en tjej i 14 års åldern, lite barnslig, gör inga direkt försök till att vara kvinna om du nu känner att du föddes i fel kropp.

Svar: Hej , jag vet vem jag är men kul att veta hur andra uppfattar en...
Mvh Emma.
Emma Pettersson

#3 - - Anonym:

Håller med ovanstående om det att du inte verkar veta vem du är. Känns som du gör halvhjärtade försök för att bli kvinna då det egentligen inte hänt någonting på alla år, förutom att du klär dig i kvinnokläder. Sen känns det som du är väldigt desperat efter ett förhållande med tanke på att man ska svara med olika emojis hur man tycker och känner om dig osv plus att du skriver puss till okända vilket känns lite sliskigt. Du lär hitta kärleken så småning om. Dejtingsidor är bra, känner många som idag är gifta med personen de träffat där.

Svar: Hej jag har då jättedålig erfarenhet från just dejtingsajter så nej tack för det...Sen så tar det sin tid att förändra sig till kvinna men jag tar det i min egen takt, skynda långsamt heter det...
Mvh Emma..
Emma Pettersson

#4 - - Anonym:

1. Jag hittade bloggen via Facebook

2. Ja. Jag har fått en större inblick i vad det kan innebära att vara trans i detta fall. Har själv en vän till mig som är transman, vilket jag till en början inte förstod vad det innebar fullt ut. Men nu har jag läst på mer vad det kan innebära, vilket känns väldigt bra. Han är fortfarande den han alltid varit. Men det tog tid att inse det. Men din blogg har gett mig lite mer kunskap om vad det kan innebära (detta är ju individuellt, så man kan ju inte dra alla över en kam, om du förstår vad jag menar).

3. Det är ju lite svårt att beskriva dig, eftersom jag inte känner dig. Men jag skulle nog faktiskt säga att du verkar modig. Är faktiskt inte så övertygad om att alla HBTQ-personer vågar vara öppna. Tror många lever i det tysta, och inte vågar berätta. Det är väldigt modigt, och starkt av dig att lyssna på ditt hjärta vem du egentligen är.

Ska jag utgå från mig själv, tror jag inte jag hade vågat berätta, om jag hade varit HBTQ.