Follow Real Time Web Analytics
Besökare totalt:

När man vågar visa vem man är - berättar om mitt liv

 
 
Hej på er, allt bra med er mina söta läsare, själv är det bara bra med mig och vet att det finns människor som är som jag men vågar inte gå ut med det bland folket, jag var precis likadan innan, tillslut så fattade jag ett viktigt beslut i mitt liv och det var att berätta för gemeneman att jag är och förblir den jag är när jag inte föddes till det, d.v.s den kvinna jag är idag. Hade jag fötts som kvinna från första början så hade jag till största säkerheten varit Lesbisk tjej/kvinna, för det vet men ju aldrig men jag har väl alltid varit dragen till just kvinnor, svårt att beskriva detta men så är det.
 
Kanske svårt för en utomstående att veta hur det känns att vara född till fel kropp, har väl alltid känt mig som kvinna enda sen tidig ålder runt innan puberten kom in i livet, trodde det var så kvinnor lät när dom kom in i kvinnoåldern.
 
Sen så har jag aldrig gillat kroppshåret så det blir nästa stora projekt för mig att bli av med för gott, för det kliar och sticks hela tiden och det känns inte alls bekvämt att ha det.. Nej usch ja ....
 
Sen innan jag började använda mig av riktiga kvinnokläder på offentliga platser så tänte jag hur skulle man bli bemött av andra när man går i sitt rätta jag på stan, jag kan säga er alla att det är så mkt kärlek och respekt och man får så mkt komplimanger när man vågar visa vem man är IRL, så till er som är i samma sitaution kan jag säga att det är ett stort steg at ta om man är så pass stark själv med starlt självförtroende, har man inte det så är det nog svårt att ens visa sig.
 
Men visst än idag så får man blickar på sig, och det är kul att man blir sedd för den man är. hade jag varit yngre än då så vet jag inte hur jag mått då...Tror det var vid rätt tillfälle jag gjorde detta, att jag gick ut med på min dåvarande YOUTUBE kanal och berättade att jag var född i fel kropp.. Fick så mkt respons på det vlogg, hade det funnits idag så hade det nog setts av flera personer, kanske nånstans upp emot en 100 T eller nåt...för att leka med siffror lite..
 
 
 
Innan jag började helt med bära kvinnokläder från topp till tå så började jag med att använda underkläder först och sen när den dagen kom när jag vågade vara så pass stark att jag vågade visa mig mer öppet vem jag var så  var det precis som en befielse, kändes som en tung sten hade lossnat från mitt hjärta så skönt var det...
 
Så med detta sagt så önskar jag er alla en riktigt godnatt på er..
 
Kramar och kärlek till er alla söta läsare..
 
Mvh Emma.
 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Hej
Fint, och starkt av dig att våga
imponeras av sånna människor som vågar
kram Marcela :)