Follow Real Time Web Analytics
Besökare totalt:

Radioprogram om Transpersoner

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är det bra med mig och jag lyssnar mkt på radioprogram som har med Transpersoner att göra och handlar om, här följer en del av dessa som man kan lyssna på. Jag är en Ickebinär Transperson som alla er läsare bör känna till, jag vill inte klassas in i ett särskilt pronomen som Man Eller Kvinna...
Men vill givitvis framstå som en kvinna som den jag skulle ha fötts till som var meningen tror jag.
 
 
 
 
 
 
Mvh Emma.
 
5 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Ickebinär Transperson, Radioprogram för transpersoner
#1 - - Anonym:

Du är inte ickebinär, eftersom du är en kvinna. En som är ickebinär känner sig inte tillhöra något kön. Du är transsexuell, eftersom du är född i fel kropp, du känner dig som kvinna. Ickebinär, nej.

Svar: Hej, bara undrar ska du bestämma på vad jag känner för att vara, tror du inte jag känner det bättre själv?
Bara undrar..

Mvh Emma..
Emma Pettersson

#2 - - Anonym:

Absolut bestämmer jag inte det. Men du skriver ju att du är kvinna och att du föddes i fel kropp och kände tidigt att du var kvinna. Därför är du anser jag inte att du är ickebinär när du anser dig själv som kvinna. "Sommaren 2014 valde jag att meddela detta via min youtubekanal att jag var kvinna men föddes till man".

Svar: Ok bara undrade men nu är det bra med det.
Önskar dig en fortsatt bra dag.

Mvh Emma.
Emma Pettersson

#3 - - Annika:

Ja, kolla upp dina ord innan du beskriver dig själv med dem. Ickebinär är något helt annat och fel ordval i ditt sammanhang, det handlar inte om att jag "bestämmer hur du känner", det är bara fakta att det är fel ord.

#4 - - Sandra:

Blir så jävla upprörd av människor som tar sig rätten att kommentera som i detta inlägg. Emma: du känner dig själv, låt inte någon annan övertyga dig om vad du "är" eller "inte är".

Svar: Hej, då förstår ni kanske hur det är att få elaka kommentarer hela tiden, man mår inte alls bra av sånt, ibland blir man rädd att läsa kommentarer i bloggen om man ens vågar läsa dessa när man öppnar bloggen.. Oftast så är personerna anonyma och vågar inte gå ut med verken namn eller annat, oftast så mår dessa personerna dåligt och då går det ut över oss som bloggar. Ha en bra dag och önskar dig en trevlig fortsatt läsning.. Mvh Emma..
Emma Pettersson

#5 - - Anonym:

Men va?! Ingen av dessa kommentarer är elaka. Emma eller Jörgen eller vad du nu vill kallas. Hen/hon/han/den. Du verkar vara väldigt förvirrad i din identitet eftersom du hela tiden går ut med motsägande information. Du skriver att du lever som kvinna och ser dig som det. Då tolkar vi det som att du vill att vi ska se dig som kvinna. Sen skriver du ibland att du bara lever som kvinna till vardags, lever du då som man på helgerna eller vad menas med "kvinna till vardags"? Sen skriver du att du är icke-binär. Det är väl klart att folk undrar hur det ligger till när du ändrar dig hela tiden och skriver motsägande saker. Måste vara jobbigt att vara du. Hur mår du egentligen? :(

Svar: Hej, jag mår alldeles utmärkt och även jag blev förvirrad av detta men nu är det ändrat till det rätta och då är det så att jag är och förblir kvinna och lever 24/7 som det oxå.
Så jag skulle vilja att ni ser mig som kvinna oavsett vad jag har skrivit innan i inläggen..

Mvh Emma..

Blir nog bättre inom kort då jag byter namn till ett kvinnornamn...

;) :* Kram..på dig..
Emma Pettersson